четвер, 13 листопада 2014 12:48

СБУ попередила російських артистів про відповідальність через підтримку терористів

СБУ попередила російських артистів про відповідальність через підтримку терористів
Фото: TabloID

У Службі безпеки України попередили, що російським артистам доведеться відповісти за підтримку терористів, які діють в Україні.

Таку заяву в ефірі "Шустер LIVE" у середу ввечері зробив радник глави СБУ Маркіян Лубківський, повідомляє "Українська правда".

"16-го листопада в місті Донецьк планується великий концерт за участю російських виконавців. Тут має бути Юрій Лоза, Ваєнга, гурт "Иванушки International", - повідомив Лубківський.

"Ми хочемо попередити цих всіх акторів чи псевдоартистів про те, що це будуть останні концерти, з якими вони приїдуть, по-перше, на нашу територію, а після того, як вони підтримають терористів, ми їм закриємо в'їзд до інших країн Європи. І їздити виступати вони будуть тільки по російських гарнізонах", - додав він.

Радник глави СБУ також зауважив:

"Ми закликаємо російських діячів культури не втручатися у той конфлікт, який розв'язав Путін в Україні, і утримуватися від того, щоб підтримувати терористів на території України".

Нагадаємо, наразі Україна вже заборонила в'їзд на свою територію низці російських артистів, зокрема, Михайлу Задорнову та Івану Охлобистіну.

Зараз ви читаєте новину «СБУ попередила російських артистів про відповідальність через підтримку терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі