середа, 29 липня 2015 01:28

СБУ отримувала пропозиції від РФ щодо обміну Александрова та Єрофєєва

СБУ отримувала пропозиції від РФ щодо обміну Александрова та Єрофєєва
uapress.info

З боку РФ та самопроголошених республік надходили пропозиції непублічного обміну представників ГРУ Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва. Про це в ефірі "5 каналу" сказав радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт.

"Навіть не раз зі мною велися перемовини. Причому дуже делікатні перемовини, в тому числі по лінії самопроголошених республік. Підходили в тому числі хлопці, які мають відношення до організації "Воїнів інтернаціоналістів"", — розповів представник СБУ.

Тандіт розповів, що консул Російської Федерації приходив для спілкування з Александровим та Єрофєєвим лише один раз. Він додав, що про таке відношення до них з боку РФ їм говорити особливо важко.

Раніше у СБУ спростували заяви російських ЗМІ про обмін російських воєнних на українських полонених. В доказ опублікували свіжі фото ГРУшників.

Нагадаємо, що 17 травня спецназівці ГРУ Олександр Александров та Євген Єрофєєв потрапили в полон після невдалої спроби атакувати бійців АТО поблизу Щастя. Міністерство оборони Росії, яке заперечує очевидний факт вторгнення своїх військ в Донбас, офіційно відмовилося від Александрова і Єрофєєва.

Зараз ви читаєте новину «СБУ отримувала пропозиції від РФ щодо обміну Александрова та Єрофєєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі