неділя, 13 березня 2022 03:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Збили два винищувачі та два ударні вертольоти - Повітряні сили ЗСУ

Збили два винищувачі та два ударні вертольоти - Повітряні сили ЗСУ
12 березня Повітряні сили ЗСУ збили два ворожі винищувачі. Фото: rbc.ua

Ударна авіація Повітряних Сил продовжує завдавати ударів по наземних цілях-це скупчення ворожої техніки і живої сили, колони на марші та інші цілі.

Про це у Facebook повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ.

12 березня по кількох військових об'єктах Повітряних Сил нанесені потужні ракетні удари. Три крилаті ракети були перехоплені протиповітряною обороною. У той же час більшість з них таки потрапили в цілі, завдавши шкоди військовій і цивільній інфраструктурі. Найбільше постраждав військовий аеродром у Василькові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Харковом збили винищувач окупантів: відео

Крім того, протиповітряна оборона держави 12 березня збила два російських ударних вертольоти Ка-52, один винищувач Су-34, один невстановлений винищувач (ймовірно Су-30СМ або Су-34), а також два безпілотних літальних апарати.

Є дані і про ураженняу двох повітряних цілей винищувачами Повітряних Сил ЗС України, які потребують уточнення та підтвердження.

24 лютого Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Збили два винищувачі та два ударні вертольоти - Повітряні сили ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі