середа, 21 лютого 2024 12:55

Шапки й рукавиці тримаємо неподалік: прогноз до кінця тижня

22 лютого в Україні буде неоднорідна погода. Найтепліше буде на заході, де прогнозують +7...11℃, а найхолодніше на сході, +1...4℃.

На решті території протягом дня очікується в межах +4...8℃, повідомила синоптикиня Наталка Діденко. У Криму до +10℃.

"Шапки, теплі куртки та рукавиці тримаємо неподалік. Вітер з південного заходу, веселий, часом рвучкий. Опади - на півночі, на Харківщині, Луганщині, в навколокарпатських областях. На решті території - без істотних опадів, на півдні із сонячними проясненнями", - написала вона.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  У Києві в четвер прогнозують місцями невеликий дощ
У Києві в четвер прогнозують місцями невеликий дощ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину країни накриють дощі з мокрим снігом: оновлений прогноз

У Києві в четвер прогнозують місцями невеликий дощ, поривчастий південно-західний вітер. Протягом дня 22 лютого потепліє до +6...9℃.

До кінця тижня в Україні стане ще тепліше, вихідними передбачається +8...14℃.

"Проте наступний тиждень знову трохи знизить градуси", - попередила синоптикиня.

21 лютого в Україні погода не зазнала особливих змін. Опади пройшли на півночі та заході. Дощі та подекуди мокрий сніг торкнуться Харківщини, Черкащини, Полтавщини, Вінниччини. На решті території України без істотних опадів. Протягом дня середи очікується +2...6℃, на півдні та заході +4...9℃, у східній частині 0...+3℃.

Зараз ви читаєте новину «Шапки й рукавиці тримаємо неподалік: прогноз до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі