середа, 21 лютого 2024 06:11

Частину країни накриють дощі з мокрим снігом: оновлений прогноз

Частину країни накриють дощі з мокрим снігом: оновлений прогноз
У середу в західних, північних, центральних та Харківській областях пройдуть дощі. Фото: pixabay.com

21 лютого в Україні буде хмарно. У низці областей пройдуть сьогодні невеликі опади.

У Карпатах та на північному сході країни очікується мокрий сніг, повідомляє Укргідрометцентр. Вітер переважно південний та південно-західний, сягатиме швидкості 7-12 м/с.

У середу в західних, північних, центральних та Харківській областях пройдуть дощі. На решті території без істотних опадів.

Вдень температура переважно становитиме +2...7°С. На Закарпатті та півдні Одещини підніметься до +10°С. У східних областях очікується 0...+5°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йде похолодання

На Київщині сьогодні буде хмарно. Очікуються невеликі опади, переважно у вигляді дощу. Вітер південно-західний, сягатиме швидкості 7-12 м/с.

Температура в Київській області коливатиметься вдень у межах +2...7°С. У Києві стовпчики термометрів покажуть +5...7°С.

13 лютого у Києві температура повітря знову встановила рекорд.

Черговий лютневий температурний рекорд у столиці зафіксували на метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського.

13 лютого у столиці середньодобова температура повітря виявилась найвищою за час проведення спостережень для цього дня і склала 6,5°С, що перевищило попередній рекордний показник 1995 року на 0,3°С, а кліматичну норму - на 9,4°С.

Зараз ви читаєте новину «Частину країни накриють дощі з мокрим снігом: оновлений прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі