вівторок, 13 липня 2021 18:47

Рятувальники попереджають про страшну негоду: яким регіонам не пощастить

Рятувальники попереджають про страшну негоду: яким регіонам не пощастить
На Україну насувається негода. Фото: pixabay.com

Надзвичайники попереджають українців про наближення грози, у південних, центральних та західних областях місцями град та шквали 15-20 м/с. Також 14-16 липня у західних, північних, східних та центральних областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

"Після сильних злив можливе формування значного схилового та мiсцевого стоку. В гiрських районах iснує загроза формування локальних селевих потоків та зсувів ґрунту", - сказали в ДСНС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки страшної негоди на Закарпатті

Крім того, сьогодні на окремих гiрських притоках Днiстра (Львiвська, Iвано-Франкiвська області), у верхів'ях та на малих водотоках Закарпаття очікується пiдйом рiвнiв води на 0,2-1,0 м.

Житомиром 12 липня пронісся потужний буревій. Злива затопила вулиці. Ураганний вітер повалив і повикорчовував дерева. Градом обірвало електричні дроти, повідомляє Житомирська міськрада. У багатьох районах досі немає світла. Унаслідок стихії постраждав один чоловік, на якого впало дерево. Потерпілого з численними забоями госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «Рятувальники попереджають про страшну негоду: яким регіонам не пощастить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі