неділя, 07 липня 2024 08:30

Краще за всіх - яким трьом знакам ці вихідні допоможуть реалізувати найпотаємніші бажання

Краще за всіх - яким трьом знакам ці вихідні допоможуть реалізувати найпотаємніші бажання
Вихідні порадують заробітками та успіхами. Не опустіть нагоди покращити матеріальне становище. Фото: pixabay.com

6-7 липня займайтеся тим, що любите. Чим більше задоволення отримаєте від роботи, тим краще проживете ці вихідні.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Повертайтеся у місця сили - під улюблене дерево чи у рідний дім, - говорить астрологиня. - Вихідні порадують заробітками та успіхами. Не упустіть нагоди покращити матеріальне становище. Вдалий час, аби купувати акумулятори та інвертори. Хочете, щоб вас любили, самі зробіть перший крок. Присвятіть коханим більше часу. Купуйте квіти, зізнавайтеся у коханні. Беріть участь в акціях і розпродажах. Вдасться вигідно придбати одяг та канцтовари. Вдалий період, аби завести домашнього улюбленця. Насіння прянощів купуйте у перевірених постачальників. Гарно зійдуть рукола і шпинат. Зробіть мінісад на балконі. Краще за всіх себе почуватимуть Тельці, Леви та Водолії. Цим трьом знакам вихідні допоможуть реалізувати найпотаємніші бажання".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Справи рухатимуться краще, ніж навесні. Неприємності відступлять. Поруч є люди, які вас люблять і розуміють. Потрапите у колектив, із яким приємно працюватимете багато років.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Покращить настрій похід у крамницю. Знайдете потрібний товар із гарною знижкою. Вечір подарує незабутню зустріч. Сходіть на день народження чи вечірку.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Грошей стає більше. Зробіть ремонт у спальні. Не варто економити, коли обираєте меблі чи техніку для дому. Чим сприятливішою буде атмосфера в домі, тим краще почуватиметеся ви.

Рак (22 червня - 22 липня)

Втомить метушня і відсутність результату. Коли все йде шкереберть, спробуйте заспокоїтися. Зараз мало що зумієте змінити. Зняти стрес допоможе праця руками. Відвідайте майстер-клас із ліплення з глини.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Проведіть вихідні у своє задоволення. Не панікуйте, якщо не встигаєте чогось приготувати на кухні. Замовте смачної їжі додому. За святковим столом довідаєтеся родинну таємницю.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Частіше виходьте у люди і заявляйте про себе. З вас вийдуть гарні оратори. Зумієте переконати співрозмовника за 5 хвилин. Використайте це з користю. У вихідні вдасться заробити більше, ніж за місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настав ваш час вийти з тіні: астрологиня назвала три знаки із суперможливостями

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Приймайте гостей. До вас приходитимуть потрібні люди і креативні ідеї. Біль у шлунку сигналізує про загострення виразки. Налягайте на кисло-молочні продукти і крем-супи.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Якщо хочете заробляти більше, уникайте сумнівних пропозицій і хабарів. Удача вас супроводжуватиме до тих пір, поки ви поводитиметеся порядно.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гроші йтимуть до вашої кишені. Добре плануйте витрати. Пересаджувати вазони краще у увечері в суботу. Не ігноруйте акції та розпродажі. Придбайте новий смартфон чи ноутбук. Не варто заморожувати фрукти. Через вимкнення електрики зберегти їх до зими навряд чи вдасться. Краще консервуйте.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

У вас закохуватимуться ті, чиєї прихильності добивалися місяцями. Життя перевірятиме на чесність. Не поширюйте пліток, не беріть чужого. Все хороше і так скоро прийде у ваше життя.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Добре робіть свою справу і здивуєтеся наскільки високі заробітки вона принесе. Запросіть коханих до ресторану. Потіште одне одного подарунками. Це розпалить почуття у ваших серцях.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не дублюйте чиєїсь поведінки. Залишайтеся собою. Такими вас люблять і цінують. Важко буде зрозуміти вимоги начальства. Шефи хотітимуть всього та одразу. Обов'язків додасться.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на липень і здивувала прогнозом. Вона назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Краще за всіх - яким трьом знакам ці вихідні допоможуть реалізувати найпотаємніші бажання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі