середа, 19 липня 2023 08:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Рух поїздів львівського напрямку змінили через обстріли
Оновлено

Рух поїздів львівського напрямку змінили через обстріли
Укрзалізниця через ворожі обстріли змінює рух поїздів львівського напрямку. Фото: pixabay.com

Через ворожі обстріли 19 липня буде тимчасово змінено маршрут руху поїздів львівського напрямку, які мали прямувати через Шепетівку на Хмельниччині.

Зміна маршруту поки що торкнеться поїздів № 87 "Запоріжжя – Ковель" та № 31 "Запоріжжя – Перемишль", повідомила у середу вранці пресслужба Укрзалізниці.

"Об'їзний маршрут означатиме затримку понад 5 годин для ковельського рейса і близько 2 годин для перемишльського. Просимо поставитися з розумінням, приймаємо оперативні рішення задля вашої безпеки. Слідкуйте за оновленнями, залізниця продовжує рух", ‒ йдеться в повідомленні.

Оновлено 8:25

Рух поїздів львівського напрямку через Шепетівку поновлено. Очікувана затримка поїзда № 87 складе до 2 год., решта поїздів прямуватиме за розкладом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загроза не минула: Генштаб попередив українців про небезпеку

Під час масштабної нічної повітряної атаки 19 липня вибухи пролунали в Одесі, Запоріжжі, Кропивницькому та Києві. Працювала протиповітряна оборона по ворожих ударних дронах та ракетах. Сьогодні під ранок ворог атакував Житомирщину дронами-камікадзе.

У ніч проти 19 липня на підступах до Києва наші захисники знищили всі ворожі дрони-камікадзе, якими російські окупанти намагалися атакувати столицю.

Зараз ви читаєте новину «Рух поїздів львівського напрямку змінили через обстріли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі