середа, 02 серпня 2017 10:25

"Розлютило фотографування з грошима" - розкритикували ставлення аеропорту до туристів з Індії

"Розлютило фотографування з грошима" - розкритикували ставлення аеропорту до туристів з Індії
Аеропорт "Бориспіль" звинуватили у поганому ставленні до туристів з ІндіїФото: s1.fotokto.

Український тревел-блогер, організатор проекту "Я люблю Азію" Євген Іхельзон розкритикував ставлення аеропорту "Бориспіль" до туристів з Індії в Україні.

Про це мандрівник написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні посилили покарання за знущання над тваринами

"Оплатити візовий збір он-лайн не можна. Необхідно придбати страховку, забронювати готель у Києві чи будь-якому місті України, мати три фото, такі самі, як на анкеті, мати готівку в розмірі 50 доларів на день перебування. Чи підходить сліп з банкомату, поки що з'ясувати не вдалося", - розповів Іхельзон.

За його словами, співбесіда з однією людиною займає 10-15 хв.

"Що найдивніше, нашого друга змусили сфотографуватися з грошима в руках. Мені здається, що цю практику треба припиняти, в цьому є щось принизливе", - підкреслив мандрівник.

Він зазначив, що після співбесіди мандрівник отримує візу на 15 днів. Однак, на думку Іхельзона, для такої великої країни, як Україна, 15 днів - це дуже мало.

"Треба давати хоча б 30, як це прийнято в багатьох країнах, або 28. Вартість візи приблизно 105 доларів, це дуже багато за 15 днів, треба платити готівкою. Україна повинна видавати візи безкоштовно або встановити вартість у розмірі тієї, яку бере за візу країна, з якої приїхав турист", - написав він.

Іхельзон також порівняв цю процедуру для українців в Індії, продемонструвавши абсолютно інше ставлення до наших туристів.

"Українська процедура не є гостинною та доброзичливою. Особливо мене розлютило фотографування з грошима", - додав блогер.

В аеропорту "Бориспіль" сфотографували групу бабусь. Жінки летять у столицю Угорщини Будапешт. "Ось що безвіз животворящий робить", - підписав фото блогер Сергій Гришин у Facebook. У коментарях захоплюються тим, що старші українки летять в Європу.

Зараз ви читаєте новину «"Розлютило фотографування з грошима" - розкритикували ставлення аеропорту до туристів з Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі