четвер, 10 березня 2022 22:42

"Розкачали шиї й записують тіктоки": начальник департаменту патрульної поліції розповів, як воюють "кадирівці"

"Розкачали шиї й записують тіктоки": начальник департаменту патрульної поліції розповів, як воюють "кадирівці"
Начальник департаменту поліції закликав не боятись кадирівців. Фото - anews.com

Начальник департаменту патрульної поліції України Євген Жуков (позивний Маршал) розповів про те, як "воюють" кадирівці в Україні. Підконтрольні главі Чечні Рамзану Кадирову силовики воюють на боці РФ і, за непідтвердженою інформацією, використовують на техніці символіку V.

За словами Жукова, бойовики Кадирова - не варті того, щоби їх боятись. Вони не мають особливих воєнних заслуг і максимум на що здатні - займатись мародерством.

"До нас прийшли озброєні сили Росії і окремо кадирівці. Працюють як загран-отряд. Мені стало цікаво, хто вони, почав дізнаватись. Коли війська пройшли чи ракети вдарили - з'явились кадирівці, зняли собі тікток. Або зайшли в порожню частину, взяли собі броневичок - і один і той самий бородатий чорт знімає Кадирову відео. Багато мародерять, буває, вбивають чоловіків, іноді чоловіки дають відсіч. Ніколи не йдуть попереду. бо не вміють воювати. У кадирівців нема льотчіків, нема жодного артилериста, нема важкої техніки", - сказав Жуков.

Начальник департаменту патрульної поліції України наголосив, що кадирівців не варто боятись, а навіть варто тролити в коментарях у соцмережах.

"Це такі тітушки як у нас називають - спортсмени. Понабирали, бороди відпустили, всі завели акаунти в тіктоку, Ніякі вони там не страшні головорізи - Кадиров ходить у жіночому взутті, живе у палаці і знімає ролики "Дон" - і все. Нема чого їх боятись - це тупі осло*би. Кадиров - це сором чеченського народу", - наголосив він.

Для президента країни-агресора РФ Володимира Путіна зараз одна з головних цілей - захопити Маріуполь. "Для нього зараз одна з головних цілей - це Маріуполь. Який перебуває у блокаді. Там найскладніша і найважча ситуація, але я знаю, що там ніхто не здасться. Там тільки питання, щоб було достатньо боєприпасів", - сказав Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «"Розкачали шиї й записують тіктоки": начальник департаменту патрульної поліції розповів, як воюють "кадирівці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі