субота, 28 травня 2022 19:07

Росіяни чотири рази вдарили з мінометів по позиціях прикордонників на Сумщині

Росіяни чотири рази вдарили з мінометів по позиціях прикордонників на Сумщині
Окупанти провели повітряну розвідку у Сумській та Чернігівській областях. Фото: Генштаб ЗСУ

Російські окупанти чотири рази обстріляли з мінометів позиції прикордонників у районах селищ Середина-Буда, Старі Вирки та Зноб-Трубічевська у Сумській області.

Окрім цього, літак оперативно-тактичної авіації з повітряного простору Курської області РФ вдарив ракетою по цивільному промисловому об'єкту на Сумщині, повідомляє Генштаб ЗСУ в новому зведенні в Facebook.

На Сіверському напрямку противник утримує війська на російсько-українському кордоні у Брянській та Курській областях, щоб не допустити перекидання українських військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти хочуть оточити українських воїнів на Луганщині, на Харківщину перекидають техніку

З метою уточнення положення ЗСУ окупанти провели повітряну розвідку за допомогою безпілотного літального апарата в Чернігівській та Сумській областях.

На Харківському напрямку ворожі підрозділи зосереджують основні зусилля на утриманні зайнятих позицій та недопущенні подальшого просування наших військ, триває інженерне обладнання позицій у районі західніше населеного пункту Козача Лопань.

У Республіці Білорусь запровадили обмеження на в'їзд та перебування на прикордонних територіях з Україною, зокрема, в Брагінському, Лоївському та Хойницькому районах Гомельської області.

Зробили це, щоб забезпечити посилені адміністративно-поліцейський та контррозвідувальний режими

Зараз ви читаєте новину «Росіяни чотири рази вдарили з мінометів по позиціях прикордонників на Сумщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі