вівторок, 26 травня 2015 16:08

Росія відмовилась від "Містралів" - вимагає гроші

Росія відмовилась від "Містралів" - вимагає гроші

Росія і Франція більше не будуть обговорювати передачу "Містралів". Мова буде йти лише про суму компенсації за розрив контракту.

Про це повідомляє РІА "Новости".

"Ми зараз перевели (дискусію) в комерційну площину - поверніть гроші... Зараз тільки одна дискусія - про суму, яку має бути повернуто в Російську Федерацію", - сказав заступник голови колегії Військово-промислової комісії Росії Олег Бочкарьов

Раніше президент Франції Франсуа Олланд говорив, що ухвалив рішення призупинити передачу "Владивостока" через ситуацію на Донбасі. У свою чергу, в Росії заявили, що чекають або кораблів, або повернення коштів.

У травні французькі ЗМІ повідомили, що уряд готовий повернути Росії близько 785 млн євро за розрив контракту на постачання двох "Містралів".

Пізніше Росія повідомила, що розробила власні технології, які дозволяють їй самотужки створити гелікоптероносці такого ж класу, що й "Містралі".

Зараз ви читаєте новину «Росія відмовилась від "Містралів" - вимагає гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі