понеділок, 11 квітня 2022 14:43

Росія готується до партизанської війни на своїй території

Росія готується до партизанської війни на своїй території
Підвищені заходи безпеки пов'язані з "загрозою втручання в роботу об'єктів транспортної інфраструктури. Фото: defence-ua.com

Росіяни готуються до партизанської війни на своїй території.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Міністерство транспорту РФ зобов'язує забезпечити взаємодію російської залізниці з МВС та ФСБ. Підвищені заходи безпеки пов'язані з "загрозою втручання в роботу об'єктів транспортної інфраструктури, що розташовані на кордонах Ростовської області та Краснодарського краю", - йдеться у повідомленні.

Вперше заходи проти диверсій на російській залізниці було введено з початком повномасштабного вторгнення РФ на короткий термін, бо розраховували на швидкий бліцкриг. Після провалу початкового плану, їхню дію регулярно продовжують та посилюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія обвинуватила українських військових в обстрілі Бєлгородської області

Підвищення готовності пов'язане з діяльністю білоруських "рейкових партизанів", які виводять з ладу залізничне сполучення з Україною, щоб ускладнити доставку підкріплення в зону бойових дій. Нещодавні вибухи поблизу Бєлгорода на місцевій нафтобазі та складах боєприпасів посіяли паніку і в сусідніх регіонах РФ. Це поклало початок партизанській війні та перенесенню бойових дій на територію Росії.

В Бєлгородській області, біля міста Шебекіно, у Росії, мешканці риють окопи. Місцева влада таким чином хоче перестрахуватися.

Про це повідомив глава адміністрації Шебекинського міського округу Росії Володимир Жданов у Telegram.

Зараз ви читаєте новину «Росія готується до партизанської війни на своїй території». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі