неділя, 13 березня 2022 17:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські спецслужби планують терракти для дискредитації українців в РФ

Російські спецслужби планують терракти для дискредитації українців в РФ
Хочуть підставити українців, які проживають у Росії Фото: https://t.me/CenterCounteringDisinformation

Російські спецслужби планують серію заходів терористичного характеру в РФ.

Вони хочуть підставити українців, які проживають у Росії, пише Центр протидії дезінформації при РНБО України в Telegram..

"Для консолідації російського суспільства навколо підтримки війни з Україною спецслужби РФ планують проведення операції, спрямованої на дискредитацію українців, що проживають в РФ", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін підписав закон про в'язницю за правду про війну

У рамках спецоперації планується: поширювати заклики до українців, які проживають в РФ, очолювати протестний рух з повалення режиму Владіміра Путіна (до проголошення закликів будуть залучатися лідери громадської думки з нібито проукраїнською позицією, які перебувають за межами РФ); надавати протестам, пов'язаним з різким погіршенням умов життя росіян, етнічного "українського" забарвлення; реалізовувати низку провокацій насильницького, терористичного характеру, які "будуть організовувати" етнічні українці; посилювати пропагандистські заходи для роз'яснення громадянам Росії "безальтернативності війни з Україною та необхідності знищення українців".

Керівництво російських військ спланувало операцію з бомбардування населених пунктів Білорусі, щоб потім звинуватити у цьому Україну. Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Російські спецслужби планують терракти для дискредитації українців в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі