субота, 30 липня 2022 07:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Російська артилерія вгатила по трьох областях – Генштаб

Російська артилерія вгатила по трьох областях – Генштаб
На Сіверському напрямку ворог продовжив вести повітряну розвідку. Фото: facebook.com/pressjfo.news

На Волинському та Поліському напрямках ситуація на фронті за добу не змінилася.

Ознак формування наступальних угруповань Збройних сил Республіки Білорусь та Збройних сил Російської Федерації на зазначених напрямках немає, повідомили вранці 30 липня в Генеральному штабі Збройних сил України.

"На Сіверському напрямку ворог продовжив вести повітряну розвідку та завдавати ударів по об'єктах інфраструктури зі ствольної та реактивної артилерії в районах прикордонних населених пунктів Чернігівської та Сумської областей", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусь подовжина військові навчання на 13 полігонах

На Харківському напрямку противник гатив з артилерії в районах Харкова, Прудянки, Черкаських Тишків, Борщової, Лісного, Коробочкиного, Мосьпанового та Старого Салтова.

На лінії зіткнення тривають інтенсивні бойові дії. У районі Старого Салтова росіяни завдавали ударів за допомогою двох вертольотів Мі-8. У районі Ізюма фіксували обстріли біля Курульки, Дібрівного, Норцівки, Лозової, Гусарівки, Грушувахи, Вірнопілля та Мосьпанового.

Зараз ви читаєте новину «Російська артилерія вгатила по трьох областях – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі