неділя, 16 серпня 2015 23:14

Росіяни вивезли з-під Іловайська три КамАЗи із загиблими бійцями - Крайнов

Росіяни вивезли з-під Іловайська три КамАЗи із загиблими бійцями - Крайнов
Фото: www.litsa.com.ua

Росіяни вивезли з-під Іловайська три КамАЗи із загиблими бійцями. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив командира підрозділу "Купол" Анатолій Крайнов.

"Вони (росіяни) вже вивезли три КамАЗи своїх (загиблих) з поля, ... хоча ми були в повному оточенні і розстрілювалися з артилерії, танків, мінометів, всього, що у них було", - сказав він.

Нагадаємо, 18 серпня 2014 р. українські війська захопили більшу частину Іловайська. Але після введення регулярних російських військ 23-24 серпня вони опинилися в оточенні. 29 серпня президент РФ Володимир Путін звернувся до бойовиків із закликом зробити гуманітарний коридор для відходу українських військ. 30 серпня сили АТО почали вихід з міста, але бойовики їх розстріляли. Міністерство оборони заявило, що в Іловайську загинули близько 108 українських військових, сотні було поранено й захоплено в полон. За підтвердженими даними військової прокуратури, в "Іловайському котлі" загинули 366 військових, 429 були поранені.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вивезли з-під Іловайська три КамАЗи із загиблими бійцями - Крайнов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі