вівторок, 18 червня 2024 06:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни розмістили біля України носії "Калібрів"

Автор: ВМС ЗСУ
  У морях є носії калібрів
У морях є носії калібрів

Станом на 06:00 18 червня у Чорному морі перебуває один ворожий корабель, який є носієм "Калібрів" загальним залпом до чотирьох ракет.

В Азовському морі є шість ворожих кораблів, три з яких є носіями "Калібрів" загальним залпом до 24 ракет. Про це повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

За добу, в інтересах РФ, прохід Керченською протокою здійснили:

до Чорного моря - 12 суден, з них п'ять продовжили рух у напрямку протоки Босфор,

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вивели носії "Калібрів"

до Азовського моря - три судна, з них одне рухалось з Босфору.

"РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 року (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS)", - йдеться у повідомленні.

Росія частково змінила тактику дій Чорноморського флоту після призначення нового очільника, повідомив в ефірі телемарафону речник Військово-морських сил Збройних сил Дмитро Плетенчук.

За його словами, Україна намагається повністю убезпечити себе від ударів з району тимчасово окупованого Криму. Зокрема і з цією метою удари Сил оборони по військових об'єктах у Криму триватимуть.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни розмістили біля України носії "Калібрів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі