середа, 30 березня 2022 11:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни кинулися скуповувати нерухомість за кордоном: назвали країни

Росіяни кинулися скуповувати нерухомість за кордоном: назвали країни
reuters Росіяни почали скуповувати нерухомість у Туреччині та Дубай

Заможні росіяни після запровадження західних санкцій почали купувати нерухомість у Туреччині й Об'єднаних Арабських Еміратах.

"Щодня ми продаємо росіянам від семи до восьми квартир. Вони купують за готівку, відкривають банківські рахунки в Туреччині або привозять золото", - сказав reuters Ґюль Ґюль, співзасновник компанії з нерухомості "Золотий знак" у Стамбулі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни придумали, як відправляти своїх туристів за кордон в обхід санкцій

Тіаґо Калдас, генеральний директор агентства нерухомості Modern Living у Дубаї, найняв трьох російськомовних агентів, щоб задовольнити інтереси росіян, які, за його словами, збільшилися в 10 разів.

Санкції, запроваджені після вторгнення Росії в Україну 24 лютого, містять виключення Росії з банківської системи SWIFT і переслідування окремих олігархів, близьких до президента РФ Володимира Путіна.

Водночас після лютневого вторгнення російської армії в Україну з півострова активно почали втікати члени сімей російських офіцерів, правоохоронців і представників окупаційної адміністрації Севастополя. Вони продають нерухомість, змінюють реєстрацію місця проживання, виводять з півострова бізнес та активи.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни кинулися скуповувати нерухомість за кордоном: назвали країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі