вівторок, 10 липня 2007 17:46

Росія частково скасувала чорний список для українців

Росія частково скасувала чорний список для українців
 Росія слідом за Києвом зняла обмеження на в`їзд на свою територію окремих громадян України, йдеться в заяві офіційного представника МЗС РФ Михайла
Каминіна.

"Згідно з домовленістю з українською стороною і у зв`язку з ухваленими в Києві рішеннями про відміну заборони на в`їзд на територію України окремим громадянам РФ компетентними органами Росії на основі принципу взаємності також ухвалено рішення про зняття введених раніше відповідно до російського законодавства обмежень на в`їзд на територію Росії окремих громадян України", - йдеться в документі, розміщеному на офіційному сайті міністерства.

Каминін зазначив, що дане рішення не поширюється на осіб, підозрюваних або обвинувачених в здійсненні кримінальних злочинів, тероризмі й екстремізмі, або здійсненні окремих видів адміністративних правопорушень.

Україна в понеділок відмінила заборону на в`їзд ряду громадян Росії на свою територію. Рішення ухвалене "в інтересах розвитку українсько-російських відносин на основі добросусідства і взаємної пошани до суверенітету і територіальної цілісності, а також з урахуванням відповідних звернень МЗС РФ", передають РІА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «Росія частково скасувала чорний список для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі