неділя, 04 червня 2023 19:54

Російський кухар у Москві ледь не зварився в українському борщі: подробиці інциденту

Російський кухар у Москві ледь не зварився в українському борщі: подробиці інциденту
Російський кухар у Москві ледь не зварився в українському борщі. Фото: konkurent

Кухар московського закладу харчування, що розташований в торговому центрі "Авіапарк" готував борщ у великій каструлі.

Коли страва була готова він разом з колегою взялись за каструлю, щоб забрати її з вогню. В якийсь момент каструля з гарячим борщем вислизнула з рук та впала на підлогу. 20-річний кухар миттєво відреагував та відстрибнув, однак хлопець послизнувся та впав прямо у гарячий борщ, пишуть російські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борщ-сухпайок: назвали простий рецепт улюбленої страви

Згодом виявилось, що московського кухаря відправили в реанімацію. Медики встановили, що кип'ячений борщ завдав хлопцеві 45% опіків тіла.

По факту інциденту з борщем, який майже вбив російського кухаря, поліція Москви почала перевірку.

На кордоні України з Білоруссю прикордонники держави-поплічника агресора увімкнули аудіопропаганду про "єдність народів" на прикладі "спільного культурного надбання – борщу", українські охоронці кордону відповіли.

Зокрема, вони показали відео з пропагандою, яка лунає з боку РБ біля державної межі на Житомирщині про схожість білоруського та українського борщу з незначними відмінностями. Відео оприлюднили в Facebook.

У супутньому коментарі, звертаючись до нешанованих "колег", бійці ДПСУ наголосили на разючій відмінності між рецептами наших народів та головне – різниці в ментальності.

Зараз ви читаєте новину «Російський кухар у Москві ледь не зварився в українському борщі: подробиці інциденту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі