неділя, 30 липня 2023 09:40

Спецтема: Війна Росії проти України

"Робота проведена філігранно" – Гуменюк розповіла про удар по Чонгарському мосту

"Робота проведена філігранно" – Гуменюк розповіла про удар по Чонгарському мосту
Вигляд Чонгарського моста. Фото: radiosvoboda.org

Сили оборони влучили у Чонгарський міст на Херсонщині.

Про це сказала керівниця об'єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Робота Сил оборони спрямована на руйнування планів ворога. Пошкодження, які завдаються таким об'єктам, спрямовані на те, щоб знизити їх пропускну активність, щоб вони не могли забезпечувати логістику ворога", – сказала Гуменюк.

"Робота проведена філігранно, точно, влучно. Окупанти вишукують нові шляхи в об'їзд для того, щоб постачати своїм військам боєприпаси, техніку і поповнення", – повідомила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В СБУ показали, як "спекли "Солнцепьок" та ще купу російської бронетехніки

"Ми продовжуємо встановлювати вогневий контроль над всіма транспортно-логістичними маршрутами, якими ворог може скористатися", – сказала Гуменюк.

Чонгарський міст проходить через Чонгарську протоку, з'єднуючи Крим і Херсонську область. Минулого місяця на мосту лунали вибухи.

Цього тижня голова Служби безпеки України Василь Малюк повідомив, що руйнування Кримського мосту – одна з реалізацій СБУ.

Зараз ви читаєте новину «"Робота проведена філігранно" – Гуменюк розповіла про удар по Чонгарському мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі