середа, 06 жовтня 2021 11:20

"Рівновага в Богдани так і не з'явилася" - мати на лікування доньки в Китаї просить допомоги

Автор: Фото надане наталією Гасевич
  16-річна Богдана Гасевич із Вінниці має ДЦП, нижній спастичний парапарез, епісиндром. Після другої операції потребує реабілітації в клініці головного мозку в Китаї. Потрібна допомога.
16-річна Богдана Гасевич із Вінниці має ДЦП, нижній спастичний парапарез, епісиндром. Після другої операції потребує реабілітації в клініці головного мозку в Китаї. Потрібна допомога.

16-річна Богдана Гасевич із Вінниці має ДЦП, нижній спастичний парапарез, епісиндром. Перенесла дві операції. Потребує реабілітації в клініці захворювання головного мозку в Китаї. Потрібна допомога.

"Богдана народилася 7-місячною, лікувалися в невролога. Почала говорити й навчилася сидіти, - розповіла Gazeta.ua мати Наталія Гасевич. - У 3 роки були на реабілітації в Липовці. Але потім почалися судоми й напади. Була протисудомна терапія. У 8 років донечці підсікли сухожилля, загіпсували ноги. Зник перехрест ніг, і вона з допомогою почала ходити рівно. Після другої операції ходить у ходунках. Але рівновага в донечки так і не з'явилася. Лікарі радять пролікувати Богдану за кордоном. Порадили Китай, бо там навіть лежачих ставлять на ноги. Тримісячний курс коштує понад 13 тисяч доларів. Ще 60 тисяч гривень потрібні на переліт в обидва боки. Основну суму ми зібрали завдяки небайдужим людям. Залишилося ще близько 15 тисяч гривень. Ніби сума й не велика, але для нашої сім'ї непосильна. Мусимо знову звертатися до людей. Будемо вдячні за кожну гривню".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лікар видавлював ліктями, акушерка щипцями тягла голову" - мати на лікування сина благає про допомогу

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7573 5296 9879 (Гасевич Наталія Вільянинівна).

Зараз ви читаєте новину «"Рівновага в Богдани так і не з'явилася" - мати на лікування доньки в Китаї просить допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі