понеділок, 27 вересня 2021 17:02

"Лікар видавлював ліктями, акушерка щипцями тягла голову" - мати на лікування сина благає про допомогу

Автор: Фото надане Галиною Захараш
  14-річний Павло Бокало з села Довголука на Львівщині має ДЦП, спастичний тетрапаз. Потребує реабілітації у клініці Козявкіна. Вартість одного курсу становить понад 20 тис.грн.
14-річний Павло Бокало з села Довголука на Львівщині має ДЦП, спастичний тетрапаз. Потребує реабілітації у клініці Козявкіна. Вартість одного курсу становить понад 20 тис.грн.

14-річний Павло Бокало з села Довголука на Львівщині має ДЦП, спастичний тетрапаз. Потребує реабілітації щонайменше чотири рази на рік. Підходить клініка Козявкіна або центр відновного лікування "Модричі".

"Павлик травмований під час пологів. Лікар витискав ліктями, акушерка тягла голову щипцями. Дитина була синя і майже не дихала, - розповіла Gazeta.ua мати Галина Захараш. – Життя Павлику рятували в реанімації у Львові. Йому кололи дороговартісні препарати, лікували судоми. Він вчасно не сів і не міг тримати голову. Має проблеми із зором. Ми їздили на реабілітації. І в 3 роки Павлик почав тримати голову, а в 7 років самостійно сидів. Це завдяки професору Козявкіну та його працівникам. Цього року Павликові на лівій нозі зробили операцію. Тепер потрібна реабілітація. У "Модричах" дорого. Нам би зібрати кошти хоча би в клініку Козявкіна. Це понад 20 тисяч гривень. Плюс на житло, я навіть не називаю суму. Хоч би зібрати на лікування. У нас троє діток. Златі 5 років. Теж потребує лікування. На місяць їй треба від 10 до 17 тисяч гривень. Вона не розмовляє. Одні кажуть, могло спровокувати щеплення, інші, що могло бути кисневе голодування. Хоч вагітність проходила добре. Другій донечці Евеліні 6 років. Дякувати Богу, вона здорова. Моя найбільша мрія, щоб усі діти були здорові".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Друзі-атовці наполягли обстежитися" - черкаському волонтеру на лікування лімфоми Ходжкіна потрібна допомога

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7427 3233 5355 або Ощадбанку: 5167 4901 8216 3809 (Захараш Галина Степанівна).

Зараз ви читаєте новину «"Лікар видавлював ліктями, акушерка щипцями тягла голову" - мати на лікування сина благає про допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі