пʼятниця, 04 грудня 2015 10:01

"Рідна Роса" отримала золото від каліфорнійських дегустаторів

"Рідна Роса" отримала золото від каліфорнійських дегустаторів

Стали відомі результати престижного дегустаційного конкурсу напоїв Beverly Hills Awards, який традиційно проводиться восени в Каліфорнії (США).

Цього року більше ста виробників і більше двохсот брендів змагалися за звання кращих напоїв світу. Незалежні сомельє і професійні дегустатори оцінювали популярні спиртні напої такі як віскі, бренді, ром, горілка, лікер і т.д. Напої оцінювалися за кількома критеріями: дизайн пляшок, якість, колір, аромат, смак і післясмак. Українські виробники традиційно опинилися серед кращих. У номінації "Краща горілка" золоту медаль від авторитетного журі заслужено отримала українська ТМ "Рідна Роса". Дегустатори визнали, що саме таким (класичним, без добавок) і повинен бути еталон напою.

Особливо здивував американських дегустаторів той факт, що ТМ "Рідна Роса" з'явилася на прилавках магазинів зовсім недавно - в 2013 році. Вже в 2014-му напій вразив журі виставки "Продекспо", а лише рік потому вже отримав вищу нагороду у США.

"Рідна Роса" завжди була в центрі уваги. У 2013 році за перші місяці було продано більше 1,5 млн пляшок цього напою. Наші технологи проробили величезну роботу, що б створити еталон, який вигідно відрізняється чистотою, відсутністю добавок і класичною рецептурою, яку створив ще Дмитро Менделєєв у 1865 році. А золота медаль від дегустаторів Beverly Hills Awards є ще одним підтвердженням того, що ми пішли правильним шляхом. Отримати нагороду в Америці, де найбільш конкурентний ринок алкоголю у світі - це дуже престижно", - каже директор з маркетингу компанії "Істерн Беверидж Трейдинг", Сергій Колесніченко.

Пізніше стало відомо, що напій з України отримав ще одну нагороду в Америці - медаль на дегустаційному конкурсі New York International Spirits Competition-2015. У компанії "Істерн Беверидж Трейдинг" впевнені, що "Рідна Роса" здивує ще не одне імените журі, оскільки в сучасному світі, переповненому цифровими технологіями і хімічними добавками - в моді простота і натуральність. Саме в цьому секрет напою родом з України.

ТМ "Рідна Роса" належить українській компанія "Істерн Беверидж Трейдинг" (ТМ Medoff, "Природна колекція", "Наша Марка", "Хуторок", "М'рная"). Обсяг виробництва напою в 2014 році склав - 380 тис. дал (7,6 млн пляшок 0,5 л).

Зараз ви читаєте новину «"Рідна Роса" отримала золото від каліфорнійських дегустаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі