четвер, 27 грудня 2007 13:27

Рибальське судно затонуло біля берегів Південної Кореї

 Рибальське судно затонуло за 76 кілометрів на схід від міста Чумунджін біля узбережжя Південної Кореї, одна людина загинула, п"ятьох вважають зниклими безвісти.

На судні виникла пожежа. Не зумівши справитися з вогнем самостійно, моряки стрибнули у воду. Один з них помер від переохолодження через три години після порятунку.

Берегова охорона проводить пошуково-рятувальну операцію. Шанси на порятунок п"яти зниклих безвісти моряків невеликі, оскільки на них не було рятувальних жилетів, коли вони опинилися у воді.

У вівторок поблизу портового міста Іосу на південному узбережжі Південної Кореї стався ще один інцидент - затонуло вантажне судно, на борту якого знаходилися 15 членів екіпажу. 12 жителів Південної Кореї і двоє жителів М"янми - вважаються на даний момент зниклими безвісти. Рятувальникам вдалося врятувати одного з моряків, жителя М"янми, повідомляє агентство Ассошіейтед Прес.

Зараз ви читаєте новину «Рибальське судно затонуло біля берегів Південної Кореї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі