пʼятниця, 18 жовтня 2024 18:08

Режисер "Дюни" розкрив подробиці третьої частини екранізації

Режисер "Дюни" розкрив подробиці третьої частини екранізації
Режисер "Дюни" розкрив подробиці третьої частини екранізації. Фото: vitalthrills.com

Режисер "Дюни" Дені Вільньов заявив, що його коротка відпустка добігла кінця, і незабаром він планує розпочати роботу над третьою частиною, яка буде екранізацією роману Френка Герберта "Дюна: Месія".

Він заявив, що наразі з у процесі написання натякаючи на сценарій третьої "Дюни", пише ITC.

Раніше Дені Вільньов зазначав, що перші дві частини "Дюни" були для нього нероздільними, і роботу над ними завершено, тоді як "Месію" він розглядає як окрему історію. Події "Дюна: Месія" відбуваються через 12 років після подій "Дюни 2".

"Їхня подорож та історія цього разу інші, і тому я завжди кажу, що хоча це той самий світ, це новий фільм із новими обставинами", - зауважив режисер.

Цей фільм завершить "арку Пола Атріда" і стане останньою роботою Вільньова за книгами Герберта, незважаючи на існування ще чотирьох сиквелів. Усі ключові актори - Тімоті Шаламе, Зендея та Флоренс П'ю - повернуться в третій частині. Також режисер підтвердив участь Ані Тейлор-Джой, яка зіграє дорослу сестру Пола після її короткої появи в третьому фільмі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скоро вийде новий фільм про Геллбоя: показали трейлер

"Вони повернуться. Це основний акторський склад. І буде більше хробаків. Що я можу сказати?", - сказав Вільньов.

На питання про дату виходу стрічки, Вільньов, трохи розгубившись, припустив, що це буде у 2026 році.

"Знімання цих фільмів займає багато часу, тому краще не говорити привселюдно, коли я почну знімати. На жаль, я повинен замовкнути", - іронічно підкреслив він.

Однак пізніше він додав, що після завершення роботи над другим фільмом планував узяти тривалу перерву для відпочинку "десь у лісі".

"Але ліс мені не дуже підходив, і я б повернувся за камеру швидше, ніж планував. Але це все, що я можу сказати", - підсумував Вільньов.

Стрімінговий сервіс Max показав перший тизер науково-фантастичного серіалу "Дюна: Пророцтво".

Дія приквелу відбувається за 10 тис. років до подій фільмів "Дюна".

Серіал розповідає історію двох сестер Харконнен, які заснували секту Bene Gesserit.

Вони борються з силами, що загрожують майбутньому людства.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Дюни" розкрив подробиці третьої частини екранізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі