четвер, 17 жовтня 2024 10:59

Поліція ліквідувала наркокартель, що працював у 20 регіонах країни
7

Поліція ліквідувала наркокартель, учасники якого виготовляли та продавали через канали в месенджері психотропи.

Провели понад 230 обшуків у 20 регіонах країни, повідомив 17 жовтня міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

"Понад 60 затриманих. Ліквідовано 19 нарколабораторій, у яких щомісяця виробляли майже тонну амфетаміну та Альфа-PVP. Дохід зловмисників сягав більше 350 млн грн на місяць. Такою має бути боротьба з незаконним обігом наркотиків: системною та першочергово націленою на тих, хто забезпечує пропозицію", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикрили масштабну наркомережу, що збувала психотропи у 10 областях

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наркосиндикат "відмивав" мільйони за психотропи на елітних авто

Поліція ліквідувала наркокартель
Фото: Нацполіція
Поліція ліквідувала наркокартель
Поліція ліквідувала наркокартель

У Дніпрі ліквідували потужну нарколабораторію, яку "кришував" місцевий правоохоронець. Наркоугруповання займалося промисловим виробництвом і масовим збутом метамфетаміну, щомісяця виготовляючи оптові партії психотропів на загальну суму до 5 млн грн.

Наркобізнес "кришував" місцевий правоохоронець, який входив до складу злочинної групи. Саме він попереджав спільників про оперативні заходи, які планувалися у сфері боротьби з незаконним обігом заборонених речовин. Він же допомагав організаторам наркоугруповання у придбанні прекурсорів.

Зараз ви читаєте новину «Поліція ліквідувала наркокартель, що працював у 20 регіонах країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі