середа, 12 вересня 2012 09:34

"Регіонал" у Львові рекламувався за допомогою "майдансерів"
8

Фото: Фото: Євген Борісов

Учора на площі Ринок у самісінькому центрі Львова близько сотні учасників шоу "Майданс" провели флеш-моб з масових танців. О 16:30 організатори заходу встановили на площі потужні колонки, зібралися усі учасники й почали шоу.

"Усі приєднуйтеся до нас, - закликав глядачів головний хореограф львівських "майдансерів" Вадим Лященко. – Давайте разом зробимо шоу".

Проте глядачі не ризикнули приєднатися до акції. Після цього прямо на площі хореографи почали вчити усіх танцюристів нового танцю. За 10 хвилин з "промахами" та невдачами композицію усе ж станцювали.

У вихідні Львів вилетів із телевізійного проекту "Майданс".

"Я взагалі люблю танцювати, а потрапити на телебачення, хоч і серед кількох сотень інших людей усе одно приємно, - розповіла учасниця проекту Марина. – Танцями займаюся уже 7 років, тому знаю, що робити. Заповнила анкету, пройшла відбір і потрапила у команду. Шкода, що так швидко вилетіли".

"Я вважаю, що ми вилетіли незаслужено, адже ми показали класний номер. Пропоную зараз ще раз його провести", - знову сказав Вадим.

Молодь закрутилася у танці "Доміки і зомбі". Потім хореограф запропонував продемонструвати ще один танець.

Під кінець стало зрозуміло, що флеш-моб більше схожий на передвиборчу агітацію голови міської організації "Партії регіонів" Олега Барана: наліпки з емблемою його торгової марки були на кожному учасникові, а ведучі в мікрофон голосно просили усіх подякувати "регіоналу" за сприяння у шоу. Дехто із глядачів засвистів почувши ім'я "регіонала" й пішов геть.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" у Львові рекламувався за допомогою "майдансерів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі