середа, 30 березня 2022 14:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Речник Путіна не бачить прогресу у переговорах з Україною

Речник Путіна не бачить прогресу у переговорах з Україною
Речник російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що наразі у Кремлі не бачать проривів у мирних переговорах з Україною Фото: Офіс президента України

Речник російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що наразі у Кремлі не бачать проривів у мирних переговорах з Україною.

Про це він сказав на брифінгу 30 березня, пише Gazeta.ua.

За його словами, позитивним на переговорах стало те, що українська сторона, "почала конкретно формулювати і викладати на папері свої пропозиції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хороший рускій" - Росія почала новий етап інформаційної війни

"Досі не вдавалося це зробити. Це позитивний фактор. В іншому поки ми не можемо констатувати чогось сильно багатонадійного, якихось проривів. Ще має бути досить тривала робота", - сказав речник Путіна.

Прессекретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков відреагував на заклики деяких росіян воювати в Україні до кінця. Він заявив, що російська позиція не змінилася. Про це сказав російським пропагандистським виданням РІА Новости та RT.

Зараз ви читаєте новину «Речник Путіна не бачить прогресу у переговорах з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі