середа, 02 грудня 2020 12:49

Рання зима: Україна опинилася між двома циклонами

Рання зима: Україна опинилася між двома циклонами
На заході, значній території півдня та Вінниччині переважатиме суха погода. Фото: pixabay.com

Україна опинилася між циклонами з північного заходу Європи та з півдня Італії.

Із північного сходу давить потужний холодний антициклон, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

3 грудня атмосферний фронт посунеться східніше. Затримається снігом та дощем у східних областях України. Опади завтра ймовірні на півночі, в центрі та трохи на Одещині. Подібна синоптична ситуація провокує і створює умови для ожеледі та ожеледиці.

На заході, значній території півдня та Вінниччині переважатиме суха погода. Вітер південно-східний, поривчастий. Температура повітря коливатиметься від +2...-4°С. На півдні очікується +2...6°С.

У Києві завтра переважатиме волога погода, проте без якихось серйозних опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі до -2°С, а вдень до +2°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аномально теплий: підбили температурні підсумки листопада

4 грудня в Україні без опадів, лише вночі у східних областях місцями сніжитиме. Температура у східних областях вночі -1...6°С, вдень +2...-3°С. На решті території вночі від +2...-3°С, вдень +1...6°С, на заході та півдні країни до +8°С. У східних областях на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, у західних областях окремі пориви 15-20 м/с.

Зараз ви читаєте новину «Рання зима: Україна опинилася між двома циклонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі