середа, 03 лютого 2010 12:38

Рак шлунку Ганни Самохіної міг стати результатом жорстких дієт

Рак шлунку Ганни Самохіної міг стати результатом жорстких дієт

Новина про те, що пітерська актриса Ганна Самохіна важко хвора, багато хто спочатку вважав безглуздою чуткою. Проте артистці дійсно поставили страшний діагноз - рак шлунку в останній стадії.

Родичі актриси із зрозумілих причин з пресою спілкуватися відмовляються. Проте друг Ганни актор Сергій Кошонін підтвердив, що у неї рак четвертої стадії, але надія на одужання все ж таки залишається.

"Ми давно про це знали, - поділився пітерський режисер Дмитро Свєтозаров. - Близькі Ганни сказали мені, що у неї вже пішли метастази, і вона знаходиться у важкому стані. Але всіх нас не залишає надія на сприятливий результат".

Як таке могло трапиться, адже Самохіна завжди ретельно стежила за собою і своїм харчуванням, не їла ніяких шкідливих продуктів. Але, як вважають деякі знайомі актриси, дієти і могли стати причиною захворювання.

"Ганна все життя сидить на жорстких дієтах, - розповіли в оточенні актриси. - У неї ідеальна фігура, в свої 47 вона виглядає - дай Бог кожному".

Але в останній рік вона приохотилася до м"яса - їла його по три рази на день, зокрема і смажене. А це, як відомо, достатньо сильний канцероген.

В кінці листопада актриса збиралася поїхати відпочити на Гоа. Але через раптові болі в шлунку, вона вирішила пройти обстеження. Звичайна ендоскопія і виявила рак. Лікарі відмовляються оперувати Ганну, тому що випадок вже дуже запущений. Не допомогли навіть фахівці закордонних клінік, куди зверталися родичі і друзі артистки.

Єдине лікування, яке призначили Самохіній, - це хіміотерапія, яку актриса і пройшла в грудні. Але вона не тільки не допомогла, але і погіршила стан Ганни.

Зараз Самохіна пробує лікуватися методами народної медицини. Пробувала голодувати, але не змогла витримати більше чотирьох днів.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Рак шлунку Ганни Самохіної міг стати результатом жорстких дієт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі