четвер, 10 травня 2012 22:19

Рахункова палата перевірить діяльність Карпачової

Рахункова палата перевірить діяльність Карпачової
Ніна Карпачова Фото: radiosvoboda.org

Рахункова палата України запланувала проведення перевірки діяльності секретаріату уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, повідомила прес-служба омбудсмена в четвер.

У повідомленні наголошується, що відповідно до ст. 12 закону України "Про уповноваженого Верховної Ради України з прав людини", "фінансування діяльності уповноваженого здійснюється за рахунок державного бюджету України та щорічно передбачається в ньому окремим рядком. Уповноважений розробляє, подає на затвердження Верховній Раді України та виконує кошторис своїх витрат".

На Рахункову палату України чинним законодавством покладена перевірка кошторису витрат, пов'язаних з діяльністю державних установ і організацій, і контроль за витрачанням ними бюджетних коштів.

В ході перевірок та ревізій на основі документального підтвердження їх результатів, достовірності бухгалтерського обліку та фінансової звітності Рахункова палата визначає своєчасність і достатність взаємних розрахунків об'єкта, що перевіряється.

За підсумками перевірки діяльності секретаріату омбудсмена буде складено відповідний звіт.

Зараз ви читаєте новину «Рахункова палата перевірить діяльність Карпачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі