вівторок, 26 жовтня 2010 09:26

"Воно того варте?" - в Британії виходить нове видання "Камасутри"

"Воно того варте?" - в Британії виходить нове видання "Камасутри"

У Великій Британії виходить нове видання староіндійського твору "Камасутра". Замість звичного ілюстрованого гіда по мистецтву фізичного кохання читачі побачать тільки текст, в який до того ж додали розділи про стосунки.

Книга вийде у видавництві Penguin в лютому 2011 року. Її автор- індійський дослідник і один з провідних перекладачів санскритських текстів А.Н.Д. Хаксар. Нову "Камасутру" представляють як "життєвий гід для сучасного чоловіка і жінки".

Нове видання буде не ілюстрованим альбомом, як завжди, а книгою кишенькового формату виключно з текстом. У видавництві її анонсують, як "високоякісну" інструкцію, що "охоплює всі аспекти кохання і стосунків".

Нові розділи будуть присвячені таким темам, як "Воно того варте?", "Яких дівчат варто уникати", "Чому до жінок пропадає інтерес?", "Як позбутися його", "Легкі жінки", "Що робити і чого не робити" і так далі, передає The Telegraph.

"Камасутру" в суспільстві сприймають як книгу виключно про секс, але якщо прочитати її уважно, то видно, що це книга про спосіб життя, соціальні взаємини людей. У своєму перекладі я постарався з одного боку максимального близько передати оригінал, а з другого- використати сучасну мову, що відображає сучасні проблеми", - говорить автор книги.

GZT.RU

Зараз ви читаєте новину «"Воно того варте?" - в Британії виходить нове видання "Камасутри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі