понеділок, 07 квітня 2008 17:11

На презентації диска Гайтани дарували "Камасутру"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  На презентації Гайтана виконала всі пісні з нового альбому. ”Живите так, как подсказывают вам тайные желания”, — повторювала співачка зі сцени
На презентації Гайтана виконала всі пісні з нового альбому. ”Живите так, как подсказывают вам тайные желания”, — повторювала співачка зі сцени

29-річна співачка Гайтана в київському казино "Фрідом" представляла третю платівку "Тайные желания". На диску 14 пісень і два відеокліпи.

Перед концертом гостям пропонують витягти один із маленьких ключів, розсипаних на столі біля входу. До кожного прив"язані папірці з "таємними бажаннями": "богатство", "любовь", "секс", "сладости", "чудеса". Усім, хто вибрав ключа, ведучий пропонує відчинити велику скриню на сцені — щасливчика чекає сюрприз.

Біля скрині вишиковується черга. Гості, чий ключ не підійшов, розчаровано відходять. Нарешті сивуватий огрядний чоловік відкриває ящик, звідти виймають мобільний телефон "Самсунґ" і дарують йому. Серед інших гостей проводять лотерею. Переможцям дарують речі відповідно до кожного "таємного бажання". За "секс" фотограф Володимир забирає подушку із зашитою в ній великою "Камасутрою".

— Подарую доньці Маші, — тішиться він. — Їй 25 років. Мабуть, зацікавиться.

За годину від початку презентації на сцену виходить Гайтана. Зазначає, що пісні альбому "Тайные желания" абсолютно різні за стилем.

— Там є ліричні, мелодійні композиції — приміром, "Я люблю тебе", — перераховує. — У пісні "Хто ти" — сильний чуттєвий вокал. Найсміливіша — "Пластиковая девочка". Майже всі їх написала я сама.

Продюсер співачки, 39-річний Едуард Клім, розповідає "ГПУ", що влітку Гайтана дописуватиме в Америці англомовний альбом у стилі r"n"b. Випускатимуть його у Штатах, Канаді та Японії. Співачці допомагає продюсер Майкл Нарад Волтен, який працював із Вітні Х"юстон, Мерайєю Кері й Елтоном Джоном.

Зараз ви читаєте новину «На презентації диска Гайтани дарували "Камасутру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі