пʼятниця, 08 серпня 2008 15:17

Соцпартія подарувала молодятам "Камасутру"

Соціалістична партія України подарувала молодятам, які вирішили в день весілля звернутися до Прем"єр-міністра України з вимогою виділити їм квартири, "реальну Камасутру". Такий подарунок представники Соціалістичної партії України зробили молодятам Віталієві Романченко і Валерії Штаріковій під час їхньої прес-конференції.

Зокрема, молодята відзначили, що після прес-конференції вони відправляться до Кабінету Міністрів України з наміром передати Прем"єр-міністрові України Юлії Тимошенко своє звернення як молодих соціалістів.

Молодята розповіли, що познайомилися в 2005 році як активісти Соціалістичної партії України на виборах. Після прес-конференції Валерія за традицією кинула свій весільний букет гостям з обіцянкою для незаміжньої дівчини, яка зловить цей букет, в день її весілля подарувати тур найкрасивішими місцями України.

У зверненні молодих соціалістів до Прем"єр-міністра України говориться: "Просимо розділити з нами нашу радість - народження нової української сім"ї. Від імені всіх молодих сімей - створених і майбутніх просимо звернути на нас увагу! На сьогоднішній день молодь поставлена в умови виживання, вона зовсім не бачить перспективи в державі...вимагаємо з сьогоднішнього дня 08.08.08 - пригадати всі свої передвиборні обіцянки і втілити їх в життя: 1) молода сім"я повинна мати дах над головою; 2) молода сім"я повинна мати гідну роботу, а не йти з червоним дипломом в прибиральники; 3)молодая сім"я має право на підтримку з боку держави і захист своїх прав і інтересів", пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Соцпартія подарувала молодятам "Камасутру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі