пʼятниця, 06 червня 2008 06:41

"Найкрасивіші груди Великої Британії" вирішили заспівати (ФОТО)

Модель Кілі Хазел, яка більше відома як володарка найкрасивіших грудей Великої Британії з третьої сторінки популярного таблоїду The Sun вирішила переміститися в музичні чарти і випустила свій перший кліп на пісню по назвою Voyeur. До музичного виходу приурочена і чергова поява красуні в журналі "Nuts".

Своїми вокальними даними модель навряд чи розраховувала кого-небудь вразити. Вона, як і слід було чекати, зробила ставку на свою зовнішність, з"явившись в кліпі практично голою.

Кар"єра співачки, мабуть, давно не дає спокою цій "дівчині з народу", оскільки раніше вона знялася для журналу Zoo в образі декількох співачок - Брітні Спірс, Кристини Агілери, Мадонни, Кайлі Міноуг. І, звичайно, топлесс.

Увага до Килі Хазел зросла після того, як в січні 2007 року в Інтернеті з"явилося "домашнє порно" Кілі і що її бойфренда Ллойда Міллера: любовні утіхи на Канарських островах.

Кілі Хазел, "нічого не знала про існування цього запису", була у відчаї.

Вона звернулася до суду і добилася заборони на подальшу публікацію відео, яке, проте, до цих пір можна без зусиль відшукати в мережі.

Після цього її персоною зацікавилися провідні чоловічі журнали, серед яких були FHM і британський Maxim.

Запросив Кілі і Playboy, але вона відхилила запрошення, пояснивши це тим, що не хоче "повністю роздягатися". Втім, недоброзичливці стверджують, що це всього лише нова PR-стратегія Хазел - з "простого дівчатка" вона перетворюється на капризну зірку. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «"Найкрасивіші груди Великої Британії" вирішили заспівати (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі