вівторок, 12 січня 2010 11:38

"Людину павука-4" залишив виконавець головної ролі

"Людину павука-4" залишив виконавець головної ролі

Режисер Сем Реймі, а також виконавець головної ролі Тобі Магвайер залишили проект "Людина-павук 4". Про це повідомляє видання Variety з посиланням на прес-реліз кінокомпанії Columbia Pictures.

Зйомки картини, які повинні були розпочатися вже в лютому 2010 року, скасовані, так само як і прем"єра, раніше запланована на травень 2011 року. Проте студія не має наміру відмовлятися від розвитку популярної кінофраншизи і оголосила про готовність випустити черговий фільм, який дасть початок нової трилогії, в середині 2012 року.

Повідомляється також, що в основі картини буде сценарій, підготовлений Джеймсом Вандербільтом, який представить глядачам нову версію появи Людини-павука.

"Нас незвичайно надихає можливість звернутися до коріння Пітера Паркера і розповісти цю захоплюючу історію знову", - прокоментувала глава студії Емі Паскаль.

На випуск нового фільму передбачається витратити куди меншу суму, ніж планувалося раніше. Значна економія стане можливою через відсутність необхідності платити значні гонорари зіркам, які грали головні ролі в перших трьох картинах.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про якісь творчі розбіжності Сема Реймі і керівництва кіностудії, через які робота над четвертою серією була зупинена.

Третя частина "Людини-павука" вийшла в 2007 році. Її світові касові збори перевищили 890 мільйонів доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Людину павука-4" залишив виконавець головної ролі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі