пʼятниця, 25 грудня 2009 15:34

Героїня Кірстен Данст у фільмі "Людина-павук" помре

Героїня Кірстен Данст у фільмі "Людина-павук" помре

Актриса Кірстен Данст не зніматиметься в п"ятій і шостій частині фільму "Людина-павук". Про це повідомляє ресурс WorstPreviews з посиланням на неназвані джерела в кіностудії Sony Pictures.

Як стверджують інформатори, в сценаріях останніх двох серій нової трилогії героїні Мері-Джейн, яку грала Данст, не буде.

"Ймовірно, вона помре раніше, або щось в цьому роді", - прокоментувало джерело.

Нову подругу Пітера Паркера і його альтер-его Людини-павука зіграє актриса Енн Хетуей, яка вже веде відповідні переговори з керівництвом студії.

Варто відзначити, що і раніше з"являлися чутки про те, що Хетуей приєднається до акторської трупи кінофраншизи, але вони так і не були підтверджені офіційно.

Називалася навіть роль, яку повинна була зіграти актриса - Чорна кішка. У коміксах ця героїня зустрічається з Людиною-павуком, коли намагається звільнити свого батька з в"язниці, і стає його новою коханою.

Нагадаємо, що Сем Реймі планує приступити до зйомок четвертого фільму з робочою назвою "Spider-MEN4" навесні 2010 року. Картина вийде в прокат 5 травня 2011 року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Героїня Кірстен Данст у фільмі "Людина-павук" помре». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі