четвер, 03 травня 2007 12:55

Третій фільм "Людина-павук" побив рекорд своїх попередників

Фільм Сема Реймі "Людина-павук: ворог у віддзеркаленні" в перший день прокату зібрав в 16 країнах світу 29,15 мільйона доларів, повідомляє Reuters.

У всіх країнах, де третій фільм "Людина-павук" вже вийшов на екрани, відзначає агентство, збори фільму виявилися вищими, ніж у двох попередніх екранізацій комікса.

Успішний старт "Ворога у віддзеркаленні" в Європі і Азії дозволяє прогнозувати, що і в північноамериканському прокаті третя "Людина-павук" поб"є рекорди, встановлені попередніми екранізаціями пригод мутанта Пітера Паркера.

Перші два фільми, що розповідають про боротьбу людини-павука зі злом, виходили в прокат в 2002 і 2004 роках. Загальні збори двох фільмів склали більше 1,6 мільярдів доларів, приблизно половина цієї суми припала на американські кінотеатри.

У США прем"єра фільму "Людина-павук: ворог у віддзеркаленні" відбудеться 4 травня. У перший день прокату "Ворога у віддзеркаленні" показуватимуть в 4 тисячах кінотеатрів, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Третій фільм "Людина-павук" побив рекорд своїх попередників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі