пʼятниця, 01 квітня 2022 06:39

Спецтема: Війна Росії проти України

"Путін уже програв": у Британії розповіли про складний для Росії маневр

"Путін уже програв": у Британії розповіли про складний для Росії маневр
Багато в чому президент Росії Володимир Путін "уже програв", вважає адмірал. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Велика Британія бачить перші ознаки того, що російські окупанти в Україні повертаються з-під Києва та відступають на територію Білорусі й Російської Федерації.

Це складний маневр для Росії, адже Збройні сили України атакуватимуть противника під час відступу, заявив голова комітету начальників штабів Британії адмірал Тоні Радакін, пише BBC.

"Ми починаємо бачити перші ознаки того, що ці сили повертаються з-під Києва і відступають як до РФ, так і до Білорусі. Це саме по собі є складним маневром для РФ. ЗС України під час відступу атакуватимуть росіян", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росіяни перегруповуються" - чи є загроза запеклих боїв у Києві

Водночас найближчі тижні будуть дуже важкі і для українців, але багато в чому російський президент Володимир Путін "уже програв", вважає адмірал.

"Він завдав собі шкоди низкою катастрофічних помилок", - додав Радакін.

В останньому розвідувальному огляді міноборони Британії станом на 31 березня йдеться про те, що найближчими днями на околицях Києва, найімовірніше, "розгорнуться запеклі бої".

Радник глави МВС України Вадим Денисенко вважає, що для Путіна Київ залишається однією з головних цілей.

Зараз ви читаєте новину «"Путін уже програв": у Британії розповіли про складний для Росії маневр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі