вівторок, 13 лютого 2024 18:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін не під запис сказав Карлсону, що готовий піти на компроміс щодо України: в ЦСК пояснили, що це означає

Путін не під запис сказав Карлсону, що готовий піти на компроміс щодо України: в ЦСК пояснили, що це означає
Ведучий Такер Карлсон заявив, що Володимир Путін готовий "піти на компроміс" в Україні. Фото: колаж

Колишній ведучий Fox News Такер Карлсон після інтерв'ю з російським диктатором заявив, що Володимир Путін "не під запис сказав йому, що готовий піти на серйозний компроміс щодо України".

У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спростували цю заяву й назвали її черговим "вкидом". Про це повідомили у Telegram Spravdi у вівторок, 13 лютого.

12 лютого кремлівські пропагандистські ЗМІ повідомили, що під час виступу на Всесвітньому урядовому саміті Карлсон в Дубаї сказав, що Путін готовий закінчити війну в Україні та піти на "компроміс".

Карлсон додав, що зрозумів це під час так званого кавування з диктатором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що означають заяви Кремля про переговори - в ISW пояснили

"Сама робота лідерів будь-якої країни на цій планеті, крім, можливо, США у період однополярного світу, змушує знаходити компроміс. Це те, що називається дипломатією. І Путін серед них", - процитували його росЗМІ.

У Центрі наголосили, що "компроміс" Путіна - це не тільки включення в конституцію РФ Криму й тимчасово окупованих територій у чотирьох областях України, а й наполягання на відмові від них з боку України. Фактично "компроміс" є капітуляцією України і "легітимацією" окупованих українських територій як російських.

"Вона вже сформульована як "урахування нових територіальних реалій". А запакована буде в обіцянку "беззастережного припинення вогню по всій лінії фронту", - зазначили у Центрі стратегічних комунікацій.

Як додало Spravdi, потік нібито "мирних пропозицій" РФ свідчить про те, що повністю захопити ці території вони не можуть, тому пропонують їх нібито "подарувати".

Інтерв'ю російського диктатора Володимира Путіна американському телеведучому Такеру Карлсону переповнене неправдивими фактами та викривленням історії.

Путін намагався вразити глядачів уявною ерудицією зі знань історії та не давав можливості Карлсону задати критичних запитань. У цьому переконані журналісти The Washington Post.

Вони заявили, що Путін був готовий до цього інтерв'ю значно краще, ніж Карлсон. Вони написали, що "навчений агент КДБ, легко уникав рідкісних спроб Карлсона отримати пряму відповідь".

Зараз ви читаєте новину «Путін не під запис сказав Карлсону, що готовий піти на компроміс щодо України: в ЦСК пояснили, що це означає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі