середа, 25 жовтня 2006 14:38

Путін назвав 3 біди російського футболу

 

Президент Росії Володимир Путін під час "Прямої лінії" з росіянами відповів на питання, чому футбольна збірна при новому тренерові не показує поки добрих результатів. Він виділив 3 проблеми, які заважають вітчизняному футболу вийти на світовий рівень - мало хороших полів, нестача уваги до молоді, яка тягнеться до спорту, і надлишок легіонерів.

Путін не сумнівається у високій кваліфікації нового наставника національної команди Гуса Хіддінка.

- Хіддінк - хороший футбольний фахівець, і довів це на практиці, працюючи в різних країнах світу, - сказав президент, відповідаючи на питання росіян у прямому телеефірі.

- Але у нас недостатньо хороших полів, їх в декілька разів менше, ніж у розвинених футбольних країнах. Крім того, у нас дуже мало уваги приділяється молодим людям, дітям, які хочуть займатися спортом взагалі, і футболом, зокрема, - сказав Путін.

Президнт РФ також запропонував обмежити кількість легіонерів у російських футбольних клубах.

- Їх дуже багато, потрібно, на мій погляд, цю кількість обмежити. Тому, коли складається національна збірна, вибирати вже нема з кого, і ця надмірна кількість легіонерів пригнічує зростання молодих талановитих гравців, - резюмував президент, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Путін назвав 3 біди російського футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі