середа, 09 грудня 2009 14:05

Провідник прийняв за бомбу звичайний акумулятор

Провідник прийняв за бомбу звичайний акумулятор

Предмет у поїзді Санкт-Петербург - Севастополь, який викликав підозри у провідника і міг бути вибуховим пристроєм, виявився акумуляторною батареєю.

Про це повідомили в прес-службі транспортної міліції на Південній залізниці.

Нагадаємо, за інформацією начальника Головного управління МНС України в Харківській області Павла Одарюка, у потязі російського формування N 7 Санкт-Петербург - Севастополь у вагоні N 9 провідник виявив підозрілий предмет, схожий на вибуховий пристрій.

При цьому, за даними Головного управління МВС України в Харківській області, 8 грудня близько 18:00 в органи міліції надійшла інформація про те, що в цьому поїзді міститься пакет із вибухівкою.

О 18:00 поїзд зупинили на станції Мерефа і вивели на запасну колію. Пасажирів поїзда екстрено евакуювали.

Підозрілий предмет знищили на платформі станції вибухотехніки.

Також весь поїзд ретельно перевірив фахівець-кінолог зі службовою собакою на предмет наявності вибухових речовин у вагонах, під час цієї перевірки вибухонебезпечних речовин також виявлено не було.

О 20:00 поїзд подали для посадки пасажирів, він відправився за маршрутом о 21:36. Затримка руху потяга складає 3 години 34 хв.

Служба безпеки України і Міністерство внутрішніх справ встановлюють особу, яка повідомила, що в поїзді Санкт-Петербург - Севастополь нібито закладено вибухівку.

За матеріалом Медиапорт

Зараз ви читаєте новину «Провідник прийняв за бомбу звичайний акумулятор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі