четвер, 26 липня 2007 13:38

Провальна фотосесія Брітні Спірс обійшлася журналу Ok! у $20000 (ФОТО)

Видання Ок! влаштувало співачці фотосесію і інтерв"ю, які повинні були представити Брітні читачам у позитивному світлі. За словами представника Ok!, Спірс сама ініціювала інтерв"ю. Проте, прибувши на місце, співачка повелася неадекватно.


Спірс зіпсувала туфлі за 288 фунтів і дві сукні вартістю 2715 і 3248 фунтів. Останньому, за свідченням очевидців, дісталося більше всього: на нього помочився собака Брітні. Після співачка покинула місце зйомки, прихопивши з собою дві сукні на суму 656 фунтів, два кільця загальною вартістю 6192 фунти і шарф за 136 фунтів.

Під час однієї з перерв, Брітні замовила в студію смажене курча, пояснивши це тим, що страшно втомилася і бажає перекусити. Все було б нічого, якби Брітні після завершення трапези не витерла руки об сукню від Gucci, вартість якого оцінюється в декілька десятків тисяч доларів. Її собачка, яка розгулювала по студії, вмудрилася споганити підлогу. Спірс недовго роздумуючи, узяла плаття від Chanel, щоб прибрати за своїм вихованцем.

Загальна вартість загублених і зіпсованих речей складає 13235 фунтів. Представники журналу не повідомляють, що з предметів гардероба підлягає відновленню, повідомляє Daily Mirror.

Зараз ви читаєте новину «Провальна фотосесія Брітні Спірс обійшлася журналу Ok! у $20000 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі