середа, 30 грудня 2020 15:29

"Прошу людей врятувати мою маму" - дочка благає про допомогу

"Прошу людей врятувати мою маму" - дочка благає про допомогу
Олена Шарова з Києва потребує допомоги на лікування. Фото надане Марією Шаровою

53-річна Олена Шарова з Києва перебуває в реанімації клінічної лікарні швидкої допомоги. У неї виявили аневризму сонної артерії, гостре порушення мозкового кровообігу. Жінку вдруге прооперували. Потрібна допомога на лікування.

"У середині листопада мама втратила свідомість. Вона була вихідна. Пішла до подруги, хоч вранці скаржилася на головний біль. На вулиці раптово втратила свідомість. Її забрала швидка допомога, як невідому. Ми її шукали чотири дні, коли обдзвонювала лікарні. Крім крововиливу в мозок, мама при падінні отримала ще й крововилив в легені. Її терміново прооперували. Згодом зробили обстеження, все було добре. І 8 грудня виписали додому. Мама нормально себе почувала. Але 27 грудня їй знову стало погано. Бо я оперативно відреагувала й надала першу допомогу. Швидка допомога доставила її в важкому стані. Обстеження показало крововилив в мозок, але дещо менший, як було попереднього разу. Маму знову прооперували. Поставили повторну кліпсу. Як буде далі, не відомо. Лікарі кажуть, зараз все залежить від лікування і реабілітації. Тому нам дуже потрібна фінансова допомога. Я у мами одна, перебуваю в декретній відпустці. Є ще є бабуся, але вона вже дуже старенька і її пенсія не допоможе. Дуже прошу людей допомогти мені врятувати маму, бо крім мене у неї нікого немає", - розповіла Gazeta.ua дочка Марія Шарова.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 4149 4996 5057 1399 або Монобанку: 5375 4141 2232 2950 (Шарова Марія Олександрівна).

Зараз ви читаєте новину «"Прошу людей врятувати мою маму" - дочка благає про допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі