середа, 18 травня 2016 23:37

Проросійські бойовики у Мінську пояснили причини затримання представника ООН

Проросійські бойовики у Мінську пояснили причини затримання представника ООН
Фото: rbc.ua

Бойовики "ДНР" у Мінську пояснили причини затримання представника ООН.

Під час засідання тристоронньої зустрічі у Мінську представники "ЛНР" і "ДНР" пояснили причини затримання представника ООН. Про це перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Так само ОРДЛО (Представники окремих районів "ЛНР" і "ДНР" — ред.) обіцяли надати інформацію про утримуваного ними співробітника ООН. Відповідь — теж "феєрична", її мають знати всі гуманітарні організаціі: співробітника ООН затримано "за злочини, які він вчинив до 2014 року, коли ще не був представником ООН". Цікаво, по якому законодавству і кодексу? РФ? Фантастичних вигаданих "республік"?" — повідомила Геращенко.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі взяли в заручники співробітника ООН. Його тримають у підвалі у Донецьку під надуманим приводом і не допускають представників міжнародних гуманітарних місій.

У "ДНР" заявили, що затримали нібито полковника Служби Безпеки України Юрія Супруна, який лише назвався представником місії Організації Об'єднаних Націй, але начебто не надав відповідних доказів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнення заручників відбудеться тільки після амністії - Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Проросійські бойовики у Мінську пояснили причини затримання представника ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі