понеділок, 21 вересня 2009 10:13

Прикордонники виявили 11 нелегалів з Афганістану, які ховалися в кущах

Прикордонники виявили 11 нелегалів з Афганістану, які ховалися в кущах

Прикордонники Сумського прикордонного загону затримали групу незаконних мігрантів з Афганістану.

Про це повідомив керівник прес-служби Сумського прикордонного загону Олександр Шишка.

Як стало відомо, 11 нелегалів було затримано поблизу села Кам"янка, що в Середино-Будському районі Сумської області.

Прикордонний наряд виявив групу чоловіків, які ховалися в кущах на узліссі. Документів, які засвідчують особу, вони при собі не мали.

Попередньо вдалося з"ясувати, що правопорушники - громадяни Афганістану. Наразі проводяться фільтраційно-перевірочні заходи за фактом виявлення та затримання цієї групи іноземних громадян, зазначив Шишка.

Загалом, за його даними, з початку 2009 року прикордонники Сумського прикордонного загону затримали понад 40 незаконних мігрантів, які намагалися потрапити до України поза пунктами пропуску.

Раніше, в Київській області біля села Гуровщина, 17 вересня, працівники міліції затримали групу нелегальних мігрантів з Афганістану.

Нагадаємо, 20 липня співробітники Харківського загону Держприкордонслужби між російським населеним пунктом Нехотєєвка та українським Гоптівка затримали 13 підлітків у віці 14-15 років - вихідців з Афганістану.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники виявили 11 нелегалів з Афганістану, які ховалися в кущах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі