пʼятниця, 08 вересня 2023 14:56

Пригожина вбив Путін ‒ заява Зеленського

Пригожина вбив Путін ‒ заява Зеленського
Україна має інформацію, що ватажка "вагнерівців" Євгена Пригожина вбив Володимир Путін. Фото: president.gov.ua

Україна має інформацію про те, що саме російський диктатор Володимир Путін відповідальний за вбивство ватажка терористів "Вагнера" Євгена Пригожина.

Про це, виступаючи в Києві, заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє ВВС.

За словами українського президента, Путін "здувся – як людина та політик".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР сказали, чи впевнені у смерті Пригожина

"Він убив Пригожина. Принаймні така інформація у нас є. У нас в Україні жалобних днів, коли небо втратило Пригожина, не було. Для нас це на одного терориста менше", ‒ сказав Зеленський.

Водночас він наголосив, що через вбивство Пригожина моральний дух росіяни впав.

"Бо вони прикривалися "вагнерівцями", кидали вперед, їм повертатися назад не можна було. Я думаю, що цей захист, який прикривається життям найманців, "вагнерівців", – вони це втратили. Для нас це безперечно плюс", ‒ заявив він.

В Тверській області РФ 23 серпня розбився бізнес-джет ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Загинули всі пасажири. Серед них був і сам Пригожин.

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден припустив, що за вбивством ватажка приватної військової компанії "Вагнер" може стояти російський диктатор Володимир Путін.

Зараз ви читаєте новину «Пригожина вбив Путін ‒ заява Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі