вівторок, 23 червня 2009 14:53

Президента Інгушетії хотіла вбити жінка - смертниця

Президента Інгушетії хотіла вбити жінка - смертниця

Правоохоронні органи Інгушетії встановили особу терористки, котра вчинила замах на президента республіки Юнус-Бека Євкурова.

Як повідомило анонімне джерело, за попередніми даними, за кермом замінованого автомобіля сиділа мешканка Малгобека П"ятімат Муталієва, чий брат загинув в лютому 2009 року в ході перестрілки з правоохоронними органами.

В той же час інше джерело в правоохоронних органах республіки розповіло, що офіційного підтвердження того, що саме Муталієва перебувала в замінованому автомобілі поки немає, "тому що від смертника залишився тільки фрагмент ступні, а генетична експертиза ще не проводилася".

В понеділок вранці в Назрані було здійснено замах на президента Інгушетії Юнус-Бека Євкурова. Бомба спрацювала, коли президент їхав на роботу по трасі "Кавказ", на під"їзді до Магаса, де розташована президентська резиденція. Чиновникові була зроблена операція, після чого його транспортували до Москви на подальше лікування.

ІТАР-ТАРС, Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Президента Інгушетії хотіла вбити жінка - смертниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі