пʼятниця, 13 березня 2015 16:03

Прес-служба Кремля знову підсунула "старого" Путіна

Опубліковані 13 березня прес-службою Кремля нібито актуальні фотографії президента РФ Володимира Путіна виявилися старими.

Такий висновок можна зробити, подивившись на годинник в правому кутку біля голови Верховного Суду РФ В'ячеслава Лебедєва.

 

Відзначимо, що в середу глава Чечні Рамзан Кадиров похвалився цим годинником, які йому як подарунок підніс нащадок Шейха Бата-Хаджі Белхароєва - Султан-Хаджі.

"На прощання мені піднесли дорогий подарунок - годинник, який стояв на робочому столі президента Росії Володимира Путіна. Султан-Хаджі розповів, що Путін подарував їх Мурату Зязікову, (екс-президент Республіки Інгушетія, звільнений Путіним у 2008 році - ред.) А він підніс йому. Я подякував за безцінний подарунок, побажав родині Султан-Хаджі здоров'я і благополуччя", - написав Кадиров.

Відзначимо, що 13 березня в інтернеті також з'явилися кадри нібито із зустрічі Путіна з головою Верховного Суду Росії.

Нагадаємо, Кремль анонсував на 16 березня зустріч Путіна з президентом Киргизької Республіки Алмазбеком Атамбаєвим. Чи покажуть на публіці голограму або живого російського президента - залишається загадкою.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін не з'являвся на публіці з 6 березня. З тих пір на сайті Кремля заднім числом повідомлялося, в тому числі і про зустрічі, які відбулися до вихідних. У Кремлі наполягають, що Путін здоровий. Але коли тепер він з'явиться на публіці, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Прес-служба Кремля знову підсунула "старого" Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі